Toonzaalkeukens

Toonzaalkeukens te koop? Als consument kunt u meerdere redenen hebben om een keuken uit een toonzaal aan te schaffen. Waar kunt u het beste een dergelijke keuken aanschaffen? Op welke zaken dient u te letten wanneer u een toonzaalkeuken aanschaft. In welke toonzalen kunt u een keuken uit de showroom kopen?

Vraag de gratis keukencatalogi aan voor meer informatie of bekijk hier de goedkoopste keukens.

Toonzaalkeukens te koop België

Een toonzaalkeuken is een model dat tentoongesteld wordt in een keukenzaak. Deze keukens zijn voorzien van een vaste maat voering waar geen verandering in kan plaatsvinden. De keuken krijgt u zo geleverd zoals deze ook opgesteld staat. Als u de maten wilt veranderen zal u bij moeten betalen.

De prijs kan daardoor behoorlijk interessant zijn. Kortingen op een keuken kunnen wel tot 80% oplopen. Er zijn een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden voor dat u een toonzaal keuken aanschaft.

Elke keukenzaak heeft een aantal toonzaalkeukens in haar assortiment. Dit zijn modellen die al geruime tijd in de toonzaal hebben gestaan en plaats moeten maken voor nieuwe modellen. Daarom zijn ze meestal voorzien van hoge kortingen.

Echter is er verder niks mis met de keuken. Doordat de prijzen hier wel heel aantrekkelijk door worden, is het een optie om serieus over na te denken. Zo heeft u een vrijwel nieuwe keuken voor een erg lage prijs.

 

Voordelen toonzaalkeukens België

  • Een toonzaalkeuken kan vaak erg voordelig worden aangeschaft. Het kortingspercentage kan oplopen tot wel 75 procent;
  • De keuken staat al enige tijd in de keukenzaak opgesteld. Hierdoor is het duidelijk wat u wilt gaan kopen. U ziet precies hoe de keuken er uit ziet, welke maat de keuken heeft en welke extra opties deze bevat;
  • De keuken uit een toonzaal kan vele extra’s bevatten die u normaal niet snel zou kopen vanwege de prijs. De keukenzaak probeert een keuken zo luxe mogelijk op te stellen om deze zo interessant mogelijk te maken voor de consument;
  • De toonzaal keuken bevat meestal garantie waardoor u niet een groot risico loopt;
  • Onderhandelen met de verkoper bij een toonzaalkeuken kan altijd. Net als bij de aanschaf van een andere keuken kan er met de verkoper altijd worden gesproken over een korting op het model wat uit de toonzaal komt.

 

Nadelen toonzaalkeukens België

  • De keuken kan lichte beschadigingen hebben opgelopen veel mensen hebben de keuken namelijk in de toonzaal van dichtbij bekeken, aangeraakt en uitgeprobeerd;
  • De keuken kan beschadigen door het demonteren van de keuken;
  • Voordat u een toonzaal keuken aanschaft dient u de juiste maten te hebben, een toonzaal keuken kan niet aangepast worden;
  • Meestal wordt een toonzaalkeuken zo verkocht dat je ze zelf moet plaatsen. Maar wanneer u dit laat doen kunnen de kosten hoger uitvallen. Dus pas altijd op voor bijkomende kosten.

 

Prijs Belgische toonzaalkeukens

De prijs van een Belgische toonzaalkeuken hangt volledig af van de wensen die u heeft. Er zijn al toonzaalkeukens van net boven de € 2.000,- te verkrijgen. Wilt u echter een keuken met meer luxe?

Dan zijn er ook toonzaalkeukens in prijsklasse tot tienduizenden euro´s te verkrijgen. De prijs van een bepaald soort toonzaalkeuken zal altijd lager zijn dan de prijs van een nieuwe, vergelijkbare keuken.

Dit is omdat dit dan een demo model is, deze staat al opgesteld waardoor hij niet meer als nieuw kan worden gezien en worden verkocht. Wanneer deze als toonzaalkeuken wordt aangeboden, zal de prijs nog aantrekkelijker zijn. Aangezien de keuken zelf nog perfect is.

Ontvang gratis keukencatalogi of bekijk direct de goedkoopste keukentoonzaal.